čtvrtek 30. dubna 2015

Motýl

 Tady bych se chtěl s vámi podělit o jeden z mých posledních výtvorů. Je to už dlouho, hodně dlouho, co jsem něco přidával. Ale času je málo. Občas až žalostně málo. Ale o tom tu nechci psát. Motýla jsem nakreslil pro někoho kdo je má moc rád v rámci "mojí challenge". To jak se povedl posuďte sami..




V poslední době (a nejen v poslední době) jsem párkrát slyšel něco ve smyslu "máš talent, to bych nikdy nezvládl/a.." a podobně.
A to pak vede skoro k hádce. :D Jako by byl talent něco kouzelnýho, co za vás ten obrázek (nebo cokoliv jiného udělá) nakreslí. Vůbec nesouhlasím s tím, že to tak je.. Vypadá to jako by si tolik lidí tak málo věřilo. Za vším je ohromný kus práce. Jsou talentovaní lidé, ale když talent nebudou rozvíjet, tak je jim to stejně téměř na nic. Někde jsem slyšel, nebo četl, že úspěch je 1% talentu ale 99% těžké práce. Jestli chcete být v něčem dobří, tak si za tím musíte jít.. ;)
Jak už někdy dávno řekl někdo chytrý: 

NULLA DIES SINE LINEA 

Což znamená něco jako: "Není dne bez čárky." Aby jsme byli v čemkoliv dobří, musíme každý den trénovat a tvrdě na tom dělat.. 

Tom

0 komentářů:

Okomentovat